Scroll

LUNSJ
Serveres frem til kl. 16
149
CROQUE MADAME
Grillet ostesandwich med skinke, béchamelsaus, sennep og speilegg. Serveres med tomatsalat (Ih.: egg, melk, gluten, sennep).
149
95
LUNSJBURGER
Plain 130 grams burger i briochebrød med frisk salat og chilimajones (Ih.: egg, melk, gluten, sennep, sulfitt).
95
145
KYLLING OG HUMMUS
Hummus av kikerter servert med smakfull bresert kylling og bakte grønnsaker (Ih.: melk, sesamfrø).
145
175
PULLED PORK
Spicy pulled pork av svinenakke. Serveres med bakte rotgrønnsaker og ostesaus (Ih.: melk, sulfitt).
175
105
EGG COCOTTE
Egg, bacon og poteter i jernpanne stekt i steinovn. Servert med grønn salat og brød (Ih.: egg, melk, gluten, sulfitt).
105
125
MATHILDES LØKSUPPE
Klassisk fransk løksuppe som serveres med ristet og gratinert brød (Ih.: melk, gluten, sulfitt).
125
110
UKENS SUPPE
Spør en av våre servitører eller se plakat.
110
165
CÆSARSALAT
Romanosalat vendt i cæsardressing. Serveres med kylling, brødkrutonger, rødløk og grovraspet parmesan. Tillegg: bacon 25,- (ih.: egg, melk, gluten, sennep, sulfitt, fisk).
165
195
SERRANO & CHÈVRE
Honningsyltet pære og rødbeter, serranoskinke, chèvre og karamelliserte valnøtter (ih.: melk, nøtter, sulfitt).
195
160
AVOKADOSALAT
En hel avokado, fetaost, ristede gresskarkjerner og kikerter, rødløk, tomat, aioli og urteolje. Tillegg: bacon 25,- / kylling 25,- / reker 30,- (ih.: egg, melk, sennep, sulfitt).
160
BURGERE
Serveres hele dagen
175
BIRGERS BURGER
Nå er den større og mye bedre med 170 grams Butcher Burger fra Trondheim Slaktehus. Briochebrødet har vi bakt selv. Serveres med salat, tomat, syltet rødløk og bakte amadinepoteter (ih.: melk, gluten, sulfitt).
175
215
BIRGERS VINTER
Som en vanlig Birgers burger, men serveres med soppstuing, tyttebærsyltetøy og speilegg (ih.: egg, melk, gluten, sulfitt).
215
Tillegg: blåmuggost 20,- / cheddar 20,- / aioli 15,- / brie 20,- / bacon 25,- / hummus 20,-
KVELDSRETTER
Serveres fra kl. 16
125
MATHILDES LØKSUPPE
Klassisk fransk løksuppe som serveres med ristet og gratinert brød (Ih.: melk, gluten, sulfitt).
125
165
CÆSARSALAT
Romanosalat vendt i cæsardressing. Serveres med kylling, brødkrutonger, rødløk og grovraspet parmesan. Tillegg: bacon 25,- (ih.: egg, melk, gluten, sennep, sulfitt, fisk).
165
245
BOUILLABAISSE
Dette er vår versjon av en fransk klassisker. Fisk og skalldyr i en gryte med masse grønnsaker og en fyldig kraft. Serveres med brød og rouille, som er en majones av olivenolje, safran, hvitløk og cayennepepper (ih.: egg, melk, sennep, sulfitt, fisk, bløtdyr, skalldyr).
245
225
LAMMESKANK
Bresert lammeskank med bakte rotgrønnsaker, røffe poteter og rødvinssaus (ih.: melk, sennep, sulfitt, selleri).
225
195
FRANSK KYLLING
Posjert kyllinglårfilet med bakte grønnsaker, amadinepoteter og blåmuggsaus (ih.: melk, sulfitt).
195
DESSERT
Serveres fra kl. 16
189
OSTEPLANKE
Husets beste oster og et utvalg tilbehør (ih.: melk, sulfitt).
189
135
PETIT CHOCOLAT
Et utvalg av små godbiter. Serveres med en espresso (ih.: melk, gluten, nøtter, sulfitt).
135
189
CHOCOLAT MARQUISE
Frisk miks av sjokolademousse og skogsbærcoulis. Serveres med et lite glass prosecco (ih.: melk, gluten, sulfitt).
189
FOR DE MINSTE
Kun for barn under 12 år / serveres hele dagen
79
TOAST
Toastet landbrød med ost og skinke som serveres med en frisk salat (ih.: melk, gluten, sulfitt).
79
79
KYLLINGSALAT
(Ih.: egg, sennep, sulfitt).
79
75
PANNEKAKER MED SYLTETØY
(Ih.: melk, egg, gluten).
75
75
PETIT BURGER
100 grams burger med bakte amadinepoteter (ih.: melk, egg, gluten, sennep, sulfitt).
75
PETIT PIZZA:
Serveres fra kl. 12
75
MATHILDES MARGARITA
(Ih.: melk, gluten, sulfitt)
75
85
HEIA STEINKJER
(Ih.: melk, egg, gluten, sennep, sulfitt)
85
85
RUNE SAYS
(Ih.: melk, gluten, sulfitt)
85
TAPAS
Serveres fra kl. 16
225
CHARCUTERIE PLANKE
Planke med den beste spekematen og oster vi har tilgjengelig nå. Hvis du lurer på hva som er på i dag, spør betjeningen.
225
TAPAS SMÅRETTER:
45
BRØD & AIOLI
(Ih.: egg, gluten, sennep)
45
15
AIOLI
(Ih.: egg, sennep)
15
25
BAKTE AMADINEPOTETER
Med salt og provencekrydder.
25
29
MARINERTE OLIVEN
(Ih.: sulfitt)
29
52
MANCHEGO MED CHUTNEY
Spanias mest berømte – en fast hvit ost av sauemelk. Serveres med en søt chutney (ih.: melk, sulfitt).
52
65
ALBONDIGAS
Våre egne smakfulle kjøttboller. Serveres med tomatsaus (ih.: sulfitt).
65
75
LUN CHÈVRE
Med bacon og karamelliserte valnøtter (ih.: melk, gluten, nøtter).
75
75
SERRANOSKINKE 75
Med revet parmesan og pinjekjerner (ih.: melk).
75
49
HUMMUS AV KIKERTER
(Ih.: sesamfrø)
49
PIZZA
Serveres fra kl. 12 / alle inneholder gluten og melk
PIZZA MED HVIT SAUS AV RØROSRØMME:
175
RUNE SAYS
Mozzarella, kylling, rødløk, soltørket tomat, parmesan og ruccola (ih.: melk, gluten, sulfitt).
175
182
PÆREPIZZA
Mozzarella, blåmuggost, pære, tyttebær, valnøtter og honning. Toppes med ruccola (ih.: melk, gluten, nøtter).
182
179
SVARTKÅL
Fersk mozzarella, svartkål, spinat, hvitløk, serranoskinke, parmesan og balsamicosirup (ih.: melk, gluten).
179
PIZZA MED TOMATSAUS:
145
MATHILDES MARGARITA
Mozzarella, basilikum og olivenolje (ih.: melk, gluten, sulfitt).
145
169
HEIA STEINKJER
Mozzarella, kvernet oksekjøtt, karamellisert løk, bacon, estragonaioli og ruccola (ih.: egg, melk, gluten, sennep, sulfitt).
169
189
JAMBON JAMBON
Mozzarella, serranoskinke, pinjekjerner, ruccola og parmesan (ih.: melk, gluten, sulfitt).
189
185
PIZZA SALSICHA
Italiensk krydret pølse, mozzarella, blåmuggost, sjampinjong og urter (ih.: melk, gluten, sulfitt).
185
175
SALAMI & FENNIKEL
Sterk ‘Nduja salami, mozzarella, fennikel og sorte oliven (ih.: melk, gluten, sulfitt).
175
TILBEHØR:
35
SALAT MED URTEOLJE
(Ih.: sulfitt)
35
35
SALAT MED CÆSARDRESSING
(Ih.: egg, sennep, fisk)
35
40
SERRANOSKINKE
.
40
30
BACON
.
30
25
KYLLING
.
25
20
CHEDDAR
(Ih.: melk)
20
25
MOZZARELLA
(Ih.: melk)
25
25
PARMESAN
(Ih.: melk)
25
MØTEMAT
TLF. 45 84 85 88
49
RUNDSTYKKER
Velg mellom: spekeskinke, brie og marmelade / eggerøre og røkt laks / kokte egg og reker / fransk salami og rødløk (ih.: melk, egg, gluten, fisk, skalldyr, nøtter).
49
79
FOCACCIA
Velg mellom: kylling og aioli / spekeskinke, brie og marmelade / eggerøre, røkt laks, kokte egg og reker / fransk salami og rødløk / avokado og smilende egg (ih.: egg, melk, gluten, fisk, skalldyr, nøtter).
79
85
RYEBATTA
Velg mellom: kylling og aioli / spekeskinke, brie og marmelade / eggerøre og røkt laks / kokte egg og reker / fransk salami og rødløk / avokado og smilende egg (ih.: egg, melk, gluten, fisk, skalldyr, nøtter).
85
225
MATHILDES BRUNCH
Kald lunsjtallerken bestående av masse godt. Ferskt brød, brie, deilig blåmugg, marmelade, skinke, frukt, laks, søtsak og frukt (ih.: egg, melk, gluten, fisk, nøtter).
225
150
SMØRBRØD DE LUX
Klassisk smørbrød på godt brød med egg/laks, brie/skinke og marmelade (ih.: egg, melk, gluten, fisk).
150
85
WRAPS
Velg mellom: bakt laks med urterømme og avokado (ih.: egg, melk, gluten, fisk) / kylling med chilimajones, rødløk og soltørket tomat (ih.: egg, melk, hvete).
85
165
CÆSARSALAT
Romanosalat vendt i cæsardressing. Serveres med kylling, brødkrutonger, rødløk og grovraspet parmesan. Tillegg: bacon 25,- (ih.: egg, melk, gluten, sennep, sulfitt, fisk).
165
160
AVOKADOSALAT
En hel avokado, fetaost, ristede gresskarkjerner og kikerter, rødløk, tomat, aioli og urteolje. Tillegg: bacon 25,- / kylling 25,- / reker 30,- (ih.: egg, melk, sennep, sulfitt).
160
30
FRISK FRUKT
.
30
30
KANELBOLLE
(ih.: egg, melk, gluten).
30
PIZZA
Alle inneholder gluten og melk
Takeaway -10%
PIZZA MED HVIT SAUS AV RØROSRØMME:
175
RUNE SAYS
Mozzarella, kylling, rødløk, soltørket tomat, parmesan og ruccola (ih.: melk, gluten, sulfitt).
175
182
PÆREPIZZA
Mozzarella, blåmuggost, pære, tyttebær, valnøtter og honning. Toppes med ruccola (ih.: melk, gluten, nøtter).
182
179
SVARTKÅL
Fersk mozzarella, svartkål, spinat, hvitløk, serranoskinke, parmesan og balsamicosirup (ih.: melk, gluten).
179
PIZZA MED TOMATSAUS:
145
MATHILDES MARGARITA
Mozzarella, basilikum og olivenolje (ih.: melk, gluten, sulfitt).
145
169
HEIA STEINKJER
Mozzarella, kvernet oksekjøtt, karamellisert løk, bacon, estragonaioli og ruccola (ih.: egg, melk, gluten, sennep, sulfitt).
169
189
JAMBON JAMBON
Mozzarella, serranoskinke, pinjekjerner, ruccola og parmesan (ih.: melk, gluten, sulfitt).
189
185
PIZZA SALSICHA
Italiensk krydret pølse, mozzarella, blåmuggost, sjampinjong og urter (ih.: melk, gluten, sulfitt).
185
175
SALAMI & FENNIKEL
Sterk ‘Nduja salami, mozzarella, fennikel og sorte oliven (ih.: melk, gluten, sulfitt).
175
TILBEHØR:
35
SALAT MED URTEOLJE
(Ih.: sulfitt)
35
35
SALAT MED CÆSARDRESSING
(Ih.: egg, sennep, fisk)
35
40
SERRANOSKINKE
.
40
30
BACON
.
30
25
KYLLING
.
25
20
CHEDDAR
(Ih.: melk)
20
25
MOZZARELLA
(Ih.: melk)
25
25
PARMESAN
(Ih.: melk)
25
Bakt med ekte råvarer, flinke hender og god tid. Forhåndsbestilling tlf.: 45 84 85 88
FRANSK LANDBRØD
Vårt franske landbrød er vår bestselger. Brødet har en crispy skorpe og er saftig og smakfullt på innsiden. Egner seg til det meste, bl.a. til matpakkebrød, sandwich og suppe. Brødet består av hvetemel, sammalt rugmel, vann, salt og gjær. Bakes hver dag.
FOCACCIA
Italienskinspirert, "flatt", luftig og saftig brød med olje, urter og salt på toppen. Egner seg godt til suppe, tapas, salater eller kun som en smårett sammen med vår aioli. Brødet består av hvetemel, sammalt rugmel, vann, salt og gjær. Bakes fredag, lørdag og ved bestilling.
HAVREBRØD
Et favorittbrød bakt på den gode havre! Godt, sunt og saftig brød som er manges favoritt. Egner seg som sandwich, matpakkebrød eller til ei god suppe. Består av hvetemel, sammalt hvetemel, havremel, havregryn, vann, salt og gjær.
SURDEIGSBRØD LYS
Hvetemel, siktet rug, salt og vann.
SURDEIGSBRØD GROV
Hvetemel, sammalt hvete grov, sammalt rug, salt og vann.

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER: Man-tirs 11-20 / ons-tors 11-23 / fre 11-01/ lør 11-02
Kongensgate 28
7713 Steinkjer
45 84 85 88
info@chezmathilde.no